İletişim: +90 (464 466 73 15 )

Et severlerin lezzetli dünyasına hoşgeldiniz.

Et yemek sizin için de vazgeçilmez bir tutkuysa, doğru adrestesiniz. 

Karadeniz'in doğal güzelliklerinden gelen özünü yaşatmak 2005 yılında faaliyete geçen Komes Maden Suyu Et Yeri Tesislerimizde, kendi toprağında yetişen ve mevsiminde toplanan sebzelerin; otlayarak beslenen büyükbaş ve küçükbaş hayvanların helal usüle uygun olarak kesilen etlerin eşsiz lezzetlere dönüştüğü yemekler, modern bir ambiyansta sunuluyor.

Şimdiden afiyet olsun.

title_685d6ab91fed01259660091750952633

Add content here

title_685d6ab91ff0010837956161750952633

Add content here

title_685d6ab91ff363943779901750952633

Add content here

title_685d6ab92005218951252771750952633

Add content here

title_685d6ab92007a9288211011750952633

Add content here

title_685d6ab92009d11833609531750952633

Add content here

Kalite Politikamız

Bölgemizde çıkan 200 yıllık bir tarihi olan doğal ve zengin mineralli şifalı maden sularımız, Komes Maden Suyu Et Tesislerimizde siz değerli müşterilerimize ücretsiz sunulmaktadır.

Helal Kesim.

Koşulsuz müşteri memnuniyeti

Göze hitap eden porsiyon büyüklükleri, uygun fiyat.

Sürdürülebilir gelişim, sürekli yenilenme

Doğal, mevsiminde, taze, yerli sunum.

Profesyonel, kaliteli, güleryüzlü hizmet.

Titizliğinden emin olduğunuz lezzet dolu kaliteli ürünler.

İnsana ve doğaya saygı

Ödüllü Lezzetler

100

Maden Suyu Et Yeri

245

Şefin Menüsü

59

Günün Menüsü

222

Ziyaretçilerimiz

title_685d6ab94e0d14271761171750952633

Mangalda et. Ye ye bitmiyor. Dogal maden suyu eşliğinde. Cennet manzarası da cabasi..Ali Demirci, İstanbul.

title_685d6ab94e1002720766961750952633

Kendine özgü, insanı kasmayan, rahat, salaş bir mekan. Dere manzarası harika. Kendin pişirip kendin yiyorsun ama yerken dikkat ediyorsun parmaklarını yemiyorsun? Zeynep Balcı Nurgönül, İstanbul.

title_685d6ab94e1274966414141750952633

Güzel görülmeye değer bir yer maden suyu ve et yeriyle derenin sesiyle ruhunuza hitap eden doğanın buluştuğu yer olarak tanımlanabilir..Burak Eyüp Karali, Rize.

title_685d6ab94e15b9633681501750952633

Komes'den gecerek Ovit'in zirvesinden Erzurum'a giderken bir soluklanin. Deger :), Ali Gizer, İstanbul.

 

E-bültene kaydolun

İletişim Bilgileri

Komes Et Yeri Restaurant,

Şimşirli Köyü ikizdere Rize, TR

(+90 )464 466 73 15

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

logo

Açılış Saatlerimiz

Pazartesi - Cuma 10:00 - 22:00

Cumartesi 09:00 - 23:00

Pazar 10:00 - 23:00

Top
Web sitemizi geliştirmek için çerezleri kullanıyoruz. Bu web sitesini kullanmaya devam ederek, kullanılan çerezlere onay vermiş olursunuz. More details…